Kristína Kožiaková Rôzne

VIDEO: Martin Vetrák očaril Slovensko. Krásne piesne v podaní mladého Brezňana

Spieva už od svojich piatich rokov a spev aj študuje. Hoci Martina pozná mnoho Brezňanov, pozornosť na seba strhol ešte viac po vystúpení v známej TV šou.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Martin Vetrák očaril Slovensko. Krásne piesne v podaní mladého Brezňana
Zdroj: Martin Vetrák

Martin Vetrák (20) z Brezna je mladý talentovaný spevák. Študuje muzikál na konzervatóriu v Banskej Bystrici, kde úspešne zmaturoval a v štúdiu pokračuje ďalej. V poslednej dobe svoje nadanie potvrdil aj v známej talentovej šou.

„Baví ma aj džez a mám rád napríklad aj Karola Duchoňa. Moderné piesne nespievam. Nemyslím si, že mám na to hlas a ani sa v tom necítim veľmi dobre,“ prezradil nám.

Martin vyrastal v hudobnej rodine, a tak sa niet čomu čudovať, že začal spievať už ako päťročný. Jeho prvé vystúpenia patrili tým najmenším. „Spieval som s mojou mamou a krstnou na uvítaniach,“ spomína na svoje začiatky.

Ako ďalej povedal, hudba a spev sú naozaj preňho všetkým a zaberá mu to všetok čas. Jeho veľkým vzorom je Lucka Bílá. „Po odspievaní v "talente“ mi povedala, že by si raz chcela so mnou zasievať, a to bola pre mňa pocta,„ spomína na svoje fenomenálne vystúpenie Martin. "Páči sa mi aj ako človek. Je spontánna a na nič sa nehrá,“ konštatatoval.

Martin očaril nielen porotu a celú sálu, ale aj mnohých Brezňanov. Chvála sa na Martina doslova valila zo všetkých strán. Poprial mu dokonca aj primátor mesta. Napriek tomu prekypuje skromnosťou a pokorou. „Najviac si cením, ako ma ľudia podporujú. Reakcie na moje vystúpenie ma neskutočne tešia a posúvajú ďalej. Ja im z celého srdca ďakujem a snažím sa poďakovať každému, kto mi písal, alebo so mnou zdieľal moju radosť. Vďaka Bohu za priateľov a ľudí, ktorých mám okolo seba,“ dodal.

Pozrite si Martinove videá, na ktorých predvádza svoje spevácke umenie, v našej galérii!

VIDEO: Martin,spevácky talent z Brezna. Predviedol sa v talentovej súťaži
3
Galéria
Brezniansky spevácky talent. Zaspievať si s ním chce aj Lucka Bílá
7
Galéria
Zdroj: Martin Vetrák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM