Ivana Kováčiková Rôzne

VIDEO zo srdca Slovenska: Zábery z nášho okolia, ktoré vznikali rok a stoja za to

Nádherné, dynamické video zachytáva krásy nášho kraja. Pozrite si zábery stredného Slovenska, ktoré vám pohladia na duši a ukážu vám, že máme byť na čo hrdí.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO zo srdca Slovenska: Zábery z nášho okolia, ktoré vznikali rok a stoja za to
Zdroj: YouTube.com

Už dávnejšie sme vám priniesli strhujúce zábery mladého fotografa, ktoré vyzerajú ako z rozprávky: ČASOZBERNÉ VIDEO: Pozrite si zábery z nášho okresu, ktoré vás chytia za srdce. Náš kraj zaujíma aj profesionálnych filmárov, ktorý využívajú kulisy našej nádhernej prírody na tvorbu svojich diel. Priniesli sme vám výber tých najznámejších nakrúcaných v našom okolí.

Najnovšie video je na svete len pár dní a už malo viac ako 2 350 vzhliadnutí na internete. Klip s názvom Stredné Slovensko – Radosť spoznávať uverejnila na svojom Youtube kanály Oblastná organizácia cestovného ruchu Central Slovakia, ktorá združuje mestá Banská Bystrica, Zvolen, Sliač a Donovaly.

„Chceli sme spojiť jedinečné prírodné a historické krásy nášho regiónu s pestrou ponukou aktivít do celku, ktorý nie je len sekvenciou záberov, ale prináša skutočný príbeh, ktorý bude chcieť prežiť každý, kto si video pozrie“ uviedol Jiří Pěč, výkonný riaditeľ OOCR Stredné Slovensko.

Radosť zažiť

Za samotnou tvorbou stojí spoločnosť Doubles production, ktorú tvoria Jakub Seewald a Michal Barczi. „Bola to dlha cesta, ale som spokojný ako to dopadlo. Na tomto videu makalo neskutočne veľa ludí. Ľudia, bez vás by to nešlo,“ ďakuje spoločnosť na svojom facebookom profile.

Video zachytáva to najlepšie priamo zo srdca Slovenska.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Dychberúce zábery horehronského fotografa. Motorky v prachu aj úchvatné krajinky

Stredné slovensko - Radosť spoznávať
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM