Katarína Oravská Kultúra

Víkendové chvíle v Brezne: Na týchto podujatiach si ich môžete spríjemniť

Chcete vedieť, kam sa vybrať za zábavou cez víkend? Poradíme vám a zorientujeme vás vo svete aktuálnych kultúrnych a športových podujatí. Opäť prinášame prehľad víkendových akcií.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové chvíle v Brezne: Na týchto podujatiach si ich môžete spríjemniť
Zdroj: Webnoviny.sk

Marián Kompánek – Na prechádzke životom

Od utorka si v Horehronskom múzeu môžete pozrieť výstavu tvorby výtvarníka z nášho regiónu. Zajtra o 17.00 sa bude konať vernisáž.

Priateľské zápasy

V piatok začína séria zápasov žien do 18 rokov v ľadovom hokeji medzi Slovenskom a Francúzskom. Prvý zápas bude zajtra o 16.00, druhý v sobotu o 18.00 a posledný tretí v nedeľu o 11.00 v Aréne Brezno.

EKŠN

V Green pube bude v piatok aj v sobotu od 19.00 zbojnícka noc so sedliackym jedlom a zbojníckou frndžalicou.

Separ

Víkend môžete odštartovať napríklad aj v Sirius clube. V piatok večer tam príde hosť Separ. Predstaví hity z albumu Buldozer, ale ja skladby z pripravovaného albumu Pirát.

IBU pohár v biatlone

Cez víkend sa v Osrblí budú konať medzinárodné preteky v zimnom biatlone – siedme kolo IBU pohára. V sobotu o 10.00 sú naplánované rýchlostné preteky mužov na 10 km a o 13.00 pôjdu ženy 7, 5 km. V nedeľu sú na programe stíhacie preteky. O 10.00 pôjdu muži 12, 5 km a o 13.00 ženy 10 km.

ZVA 12–28 Band

Táto kapela sa predstaví v sobotu o 21.00 v Bombura klube. Je charakteristická originálnou tvorbou, charizmatickým spevom, a hrou na gitaru lídra Norberta Červenáka, citlivou a invenčnou hrou huslistu Stanislava Fakana, a originálnym groovovým (rytmickým) uchopením piesni kontrabasistu Ladislava Červenáka a hráča na bicie nástroje Petra Krška.

SK & CZ Party

České a slovenské hity budú opäť znieť v Sirius clube. Zabaviť sa na ne môžete v sobotu.

Happy Feet – nedele pre najmenších

V nedeľu o 16.00 si v kine Mostár môžete pozrieť príbeh mladého tučniaka Mumbla narodeného v ríši tučniakov cisárskych, príslušníci ktorého si svojich životných partnerov hľadajú piesňou. Nanešťastie Mumble nevie vôbec spievať, ale zato vie úžasne stepovať. Vstupné je 70 centov.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk, TIK, Bombura.sk, Siriusclub.sk

Víkend 7.2. - 9.2.2014
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM