Katarína Oravská Kultúra

Víkendujete v Brezne? Tu je PREHĽAD možností, vďaka ktorým sa nebudete nudiť

Čo s voľným časom už v piatok večer či cez víkend? Odporúčame vám siahnuť po niektorej z možností v Brezne. Vyberte sa do kina, vychutnajte si koncert, zabavte sa na party alebo povzbuďte našich športovcov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujete v Brezne? Tu je PREHĽAD možností, vďaka ktorým sa nebudete nudiť
Zdroj: TASR

Ples informatikov

Dnes o 19.00 sa koná druhý ročníku Plesu informatikov v dome kultúry Železiarní Podbrezová. Účinkujú kapela ZBM z Brezna, folklórny súbor Mostár a Fáber Dance School.

Sloboda Live

Kvalitný večer plný hudby a zábavy vás čaká už dnes v Sirius clube v Brezne. Vystúpia Delik & Supa, Moja reč, Dj Rollo z Košíc.

Volejbalový turnaj o Putovný pohár starostu obce Čierny Balog

Zmiešané družstva zabojujú v sobotu vo volejbale o Putovný pohár starostu Čierneho Balogu. Prvé zápasy začnú už o deviatej ráno. Povzbudzovať príďte do telocvične Základnej školy Jánošovka.

ŽP Šport Podbrezová – KK Zadar (Chorvátsko)

Tieto dva tímy proti sebe nastúpia v II. kole Ligy majstrov v kolkoch. Hrať sa bude v Dome športu v Podbrezovej v sobotu o 13.00.

Región Stred – turnaj v klasických šípkach

V sobotu je v Dart clube na programe v poradí tretí Regionálny steelový turnaj tejto sezóny. Prezentácia do turnaja začína o 14.30, začiatok turnaja je o 15.00. Hrať sa bude v troch disciplínach 501 DO muži, ženy, juniori. Mestská liga mužov sa uskutoční v sobotu po regióne zo začiatkom o 20.00.

Cesta za vianočnou hviezdou

Mimoriadne pútavý rozprávkový príbeh o odvážnej dvanásťročnej Sonji, ktorá sa rozhodne nájsť vianočnú hviezdu a konečne zlomiť kliatbu si môžete pozrieť v sobotu aj v nedeľu o 16.00 v kine Mostár. Príbeh sa odohráva v prekrásnej nórskej prírode. Vstupné 1 €.

Krojová zábava pri príležitosti 5. narodenín FS Jabloň

Folklórny súbor Jabloň z Pohronskej Polhory oslavuje svoje piate narodeniny a vy toto ich prvé väčšie výročie môžete osláviť spolu s nimi. Požadovaný je pritom krojový odev alebo jeho časť z akéhokoľvek slovenského alebo aj zahraničného regiónu. Vzhľadom na obmedzenú kapacitu priestorov, je možné zakúpiť vstupenky len vopred. Podujatie sa začne v sobotu o 17.00 vystúpením FS Jabloň a ľudovej hudby Kučeravý javor v kinosále v Pohronskej Polhore. Následne od 18.00 až do rána bieleho bude prebiehať krojová zábava v budove oproti (Klub dôchodcov). Do tanca bude hrať ľudová hudba Dominika Václava z Detvy.

Zapaska

Ide o ukrajinský manželský pár. Jana a Pavlo sú známi pod názvom Zapaska a robia indie folk s prvkami popu. Vidieť ich a vypočuť si ich môžete v Bombura klube v sobotu o 20.30.

Absolut Greyhound Party

Takúto party zažijete v sobotu v Sirius clube v Brezne. Pestrú nádielku tanečných hitov naservíruje Mambo DJ.

Pochod vďaky

Konať sa bude v nedeľu o 9.00. Štyridsiaty ročník turisticko-lyžiarskeho pochodu Veporskými vrchmi sa realizuje pri príležitosti oslobodenia obce Čierny Balog.

Foto: ilustračné
Zdroj: Brezno.sk, TIK, Siriusclub.sk, 1dartclub.sk, Ciernybalog.sk

Víkend 24.1. - 26.1.2014
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM