Katarína Oravská Kultúra

Víkendujúci Brezňania, pozor: Zabiť čas sa dá v meste aj na týchto akciách

Brezno bolo a stále je skvelým miestom na trávenie voľného času. Overiť si to môžete aj tento víkend. Pomôžeme vám pri výbere príležitostí, ktorými vyplníte oddychový čas.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujúci Brezňania, pozor: Zabiť čas sa dá v meste aj na týchto akciách
Zdroj: Webnoviny.sk

Hudobný koncert

V piatok podvečer o 17.00 sa bude konať koncert v koncertnej sále Základnej umeleckej školy v Brezne. Účinkovať budú absolventi ZUŠ-ky. Vstupné je dobrovoľné.

Zlatý slávyk in memoriam

V Aréne Brezno sa v piatok o 18.00 predstavia Horkýže slíže, Polemic, Zoči voči a Bank of joe. Vstupné v predpredaji je sedem eur, na mieste desať.

DJ Elsy

Tento sympatický a talentovaný DJ bude hrať počas celého piatkového večera v Sirius clube Brezno najlepšie tanečné hity 21. storočia.

Grill party

V sobotu si v Green Pube môžete pochutnať na grilovaných špecialitách, ako rebierka a krkovička.

Urpiner Cup 2014

Halový futbalový turnaj začína v sobotu o 8.20, kedy štartuje prvý zápas.

Turistický pochod za zdravím

Alebo po stopách Gustáva Kazimíra Zechenter-Laskomerského. Pochod sa začína v sobotu o 10.00 spred Obecného úradu Čierny Balog. Z Brezna odchádza autobus o 9.15 od Coop Jednoty. V cieli dostane každý účastník chlieb so šmalcom a cibuľou a čaj. Najstarší a najmladší a účastník, ktorý bude z najďalej dostanú navyše odmenu. Účastnícky poplatok pre účastníkov z Brezna je dva eurá a z Čierneho Balogu jedno euro. Deti do 10 rokov zdarma.

Memoriál pohorelských rubárov

V sobotu od 9.30 sa budú konať dvadsiate majstrovstvá Pohorelej v nohejbale trojčlenných družstiev. Ešte predtým o 8.30 prebehne pietny akt v miestnom cintoríne pri hroboch tragicky zosnulých lesných robotníkov. Prítomní si pripomenú 58. výročie obetí lavínového nešťastia v Kulichovej doline.

Dead Like Swansea

Z bavorských lesov dorazí do Dart clubu v Brezne energická formácia hrajúca divoký metalcore a hardcore, na čele s dvoma spevákmi – Dead Like Swansea. Podporia ich aj kolegovia z Nemecka Echoes Of A Lifetime. Zo Škandinávie dorazia nórska skupina Atena a s Osla Turn The Tables. Koncert začína v sobotu o ôsmej večer. Vstupné je jedno euro.

SK & CZ Party

Pravidelná sobotná žúrka na melódie česko-slovenských interpretov bude v Sirius clube.

Bedmintonový turnaj

Prvý ročník mestskej bedmintonovej ligy začína v nedeľu v Aréne Brezno o 9.30. Hrať sa budú dvojhry aj štvorhry.

Sammyho dobrodružstvá 2 – nedele pre najmenších

Sammy a Ray, dvaja nerozluční korytnačí priatelia si užívajú života na korálovom útese až do chvíle, keď ich uloví pytliacka loď. Animovanú rozprávku si môžete pozrieť v nedeľu v kine Mostár o 16.00. Vstupné je 70 centov.

Zdroj: TIK, Brezno.sk, FB, Siriusclub.sk

Víkend 7.3. - 9.3.2014
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM