Správy

Vodič z Brezna sa skutočne vyznamenal: Fľaša priamo v aute, TAKTO to dopadlo! FOTO

Mladý 22-ročný Brezňan na AUDI A4 nezvládol zákrutu. To by však nebolo ešte nič. Nafúkal poriadne a dokonca to nebolo prvý krát!

Ilustračný obrázok k článku Vodič z Brezna sa skutočne vyznamenal: Fľaša priamo v aute, TAKTO to dopadlo! FOTO
4
Galéria

Polícia v Brezne vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej bol u vodiča zistený alkohol. „22-ročný vodič z Brezna v utorok (29.12.) krátko po 3.00 hod, v časti Krpáčovo spôsobil dopravnú nehodu,“ informujú policajti na sociálnej sieti.

Podľa policajnej správy sa vodič osobného auta Audi A4 dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho v ľavotočivej zákrute na zasneženej ceste zišiel mimo cesty. Na aute mu vznikla škoda odhadnutá na 3-tisíc eur.

„Dychovou skúškou bola vodičovi nameraná hodnota 1,18 mg/l alkoholu čo je v prepočte 2,46 promile alkoholu. Opakovanou dychovou skúškou mu namerali až 2,54 promile,“ dodávajú muži zákona.

Na mieste bol vodičovi zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná. Vodiča už obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Podľa policajtov to však nie je prvý raz! V roku 2018 bol odsúdený za alkohol za volantom, pričom taktiež spôsobil dopravnú nehodu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mladý vodič z Brezna to poradne prehnal: Nie prvýkrát!
4
Galéria

Alkohol je na Horehroní v obľube aj medzi vodičmi:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM