Zuzana Vajayová Rôzne

Výzva pre všetkých účastníkov v cestnej premávke

Mnohí ľudia sú dennodenne účastníkmi v cestnej premávke, či už ako vodiči, chodci alebo cyklisti. Mnohí taktiež cestujú v prostriedkoch hromadnej či osobnej dopravy.

Doprava je v dnešnej dobe neodmysliteľnou súčasťou života každého z nás. Má množstvo pozitívnych stránok. Bohužiaľ doprava však so sebou niekedy prináša aj veľmi nepríjemné situácie, ktorými sú dopravné nehody, predovšetkým však tie so smutným koncom. Takto skončila aj dnešná (28.10.) dopravná nehoda vo Zvolene, ktorá si vyžiadala život mladej 32-ročnej ženy. Od začiatku tohto týždňa, t. j. od pondelka (24.10.) do piatka (28.10.) ide už o tretiu tragickú dopravnú nehodu v Banskobystrickom kraji a piatu obeť na cestách tohto kraja.

Bilancia dopravných nehôd na cestách nášho kraja má alarmujúce výsledky. Chceme touto cestou opätovne vyzvať všetkých účastníkov na cestách, aby si uvedomili, že svojou vlastnou nezodpovednosťou na cestách ohrozujú aj ostatných jej účastníkov.

Skúsme každý svojim vlastným pričinením pozitívne prispieť k zlepšeniu bilancie štatistík v dopravnej nehodovosti a nešťastí na cestách.

Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Banskej Bystrici

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM