Kristína Kožiaková Kultúra

Za zábavou netreba chodiť ďaleko. NAJ letné víkendové tipy pre Brezňanov

Po pracovnom týždni vždy dobre padne oddych. A ak ešte nemáte plány na víkend, radi vás navnadíme na pár lákavých akcií z Brezna a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Za zábavou netreba chodiť ďaleko. NAJ letné víkendové tipy pre Brezňanov
Zdroj: Dnes24.sk

INTERAKTÍVNE HRY PRE DETI

4. – 8.7.2016, Brezno, Nám. M.R.Štefánika

Naše mesto privíta leto ako sa patrí! Zažijeme hneď niekoľko dní plných pohybu, pouličného umenia či tradícií. Interaktívne dni pre deti sú podujatím pre deti, ale najmä s deťmi. Preto interaktívne, lebo sa budú aktívne zapájať do športových a tvorivých aktivít, nebudú len pasívne sledovať dianie, ale sa priamo zapájať aj na javisku.

VÝROČIE LETECKÉHO NEŠŤASTIA

8.7.2016, Lom nad Rimavicou – Poľanské

Ako každoročne, aj teraz si miestni pripomenú smutnú udalosť ktorá zasiahla obec Lom nad Rimavicou v okrese Brezno. Pri havárii vojenského dopravného lietadla D-47 tu zahynulo 21 dôstojníkov bývalej Československej ľudovej armády. Spomienka prebehne 8. júla o 16:30 v časti obce Poľanská, kde sa lietadlo zrútilo.

PIATKOVÝ KONCERT NA NÁMESTÍ

8.7.2016 19:00, Brezno, námestie

Ako súčasť Breznianskeho kultúrneho leta sa na Nám. Gen. M. R. Štefánika uskutoční koncert RETRO – hity rokov minulých. Príďte si zaspomínať na hudbu vašej mladosti.

MAJK SPIRIT SHOW

8.7.2016 22:00, Sirius club, Brezno

Známy slovenský rapper zavíta už v piatok do breznianskeho disco clubu Sírius. Nenechajte si ujsť jeho songy ako Všetky oči na mne či Beautiful Dreamer.

DEŇ STROMU

9.7. 2016 Vydrovská dolina, Čierny Balog

Už po 15. krát sa vo Vydrovskej doline uskutoční mimoriadne obľúbená akcia. V programe Dňa stromu vystúpia Cigánski Diabli aj Zuzana Smatanová. Krásne prostredie, kreatívne zastávky a parádny program v amfiteátri. Akcia Deň stromu sa pravidelne teší veľkej obľube a tak si ju nenechajte ujsť ani tento rok.

WESTERN RIDING RODEO

9.7.2016 9:00, Polomka

16. ročník westernových pretekov. Pravý divoký západ zažijete už 9. júla v Polomke. Uvidíte drezúrne disciplíny, rýchlostné a pracovné disciplíny s dobytkom. Na deti čakajú rôzne detské zábavné atrakcie, stánky s maškrtami a občerstvením. Vo večerných hodinách zahrá TULIBANDA.

DEŇ STROMU (cyklovýlet)

9.7.2016 9:00, Brezno, námestie pod zvonicou

SCK Ďumbier pozýva na cyklovýlet, ktorý vás zavedie priamo do Vydrovskej doliny, kde sa uskutoční XV. ročník podujatia Deň stromu. Trasa: Brezno – Vrchdolinka – Čierny Balog – Vydrovo (Deň stromu) – Podtajchová dolina – Obrubovanecká dolina – Korytárska dolina – Vydrovo – Čierny Balog – Hrončianska dolina – Brezno

LETNÉ KINO V SRDCI TATIER

9.7.2016 20:30, Horský hotel Srdiečko

Hotel Srdiečko všetkých pozýva do kina pod hviezdami. Letné kino sa uskutoční na terase v krásnom prostredí pod Chopkom. Ak ste romantická duša tak neváhajte.

Môže vás zaujímať:

SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Viete, kto je chlapčekom pri torte?

Veľký júlový PREHĽAD: Top 10 letných akcií v Brezne a okolí

Foto: ilustračné Zdroj:TIK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM