Rôzne Správy

Zábery atmosféry v Bystrej: V amfiteátri sa bavilo viac než 2000 ľudí

Horehronská dedinka ožila. Počet návštevníkov slávností prekvapil i organizátorov, zabaviť sa ich prišli viac než dve tisícky.

Ilustračný obrázok k článku Zábery atmosféry v Bystrej: V amfiteátri sa bavilo viac než 2000 ľudí
6
Galéria
Zdroj: obec Bystrá

Dni obce Bystrá & Turistické dni Horehronia aj tento rok privítali veľký počet návštevníkov. Podujatia sa konalo v Amfiteátri ZUNA Bystrá uplynulú sobotu (10.8.).

Na aktuálny ročník spomínaného podujatia sa podľa organizátorov prišlo zabaviť približne 2 300 návštevníkov.

,,Celková skladba programu bola taká, že si v nej prišli na svoje všetky kategórie. Nechýbali tančené vystúpenia, rázovitý folklór ani moderné skladby. Vrcholom večera bolo vystúpenie Adama Ďuricu s kapelou a veľklepý ohňostroj. Po ohňostroji ešte prítomných bavila skvelá kapela Dora, ktorá svojimi ľudovkami v rockovej podobe oslovila všetkých prítomných," hodnotí starosta obce Bystrá Marian Alberty.

Sobota v Bystrej nebola len o zábave pod pódiom, ale aj o športe a remeslách. Sprievodným podujatím bol súťažný štvorboj o pohár starostu, v ktorom si v rôznych kategóriách merali sily deti aj dospelí.

Podvečer sa vyhodnocovalo aj športové podujatie Duathlon & Triathlon Attack. Nechýbal remeselný trh či atrakcie pre malých a veľkých.

Akcia sa niesla aj v ekologickom duchu, nakoľko všetky jedlá a nápoje boli podávané do ekolokicky rozložiteľných obalov, a tak isto mali návštevníci možnosť zakúpiť si zálohovaný pohár, ktorý pužívali počas celého dňa. Organizátori sa netaja tým, že už teraz pripravujú ďalší ročník.

Dni obce Bystrá & Turistické dni Horehronia na FOTKÁCH
6
Galéria
Zdroj: obec Bystrá
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM