Jakub Forgács Krimi

ZÁHADNÁ nehoda v Banskobystrickom kraji: Motorkár aj so spolujazdkyňou zmizli, FOTO

Muži zákona sa preto obracajú na občanov so žiadosťou o spoluprácu pri vyšetrovaní tejto dopravnej nehody a hľadajú prípadných svedkov.

Ilustračný obrázok k článku ZÁHADNÁ nehoda v Banskobystrickom kraji: Motorkár aj so spolujazdkyňou zmizli, FOTO
5
Galéria

V nedeľu o 17.28 hod. došlo v Poltári, na ulici 9. mája v križovatke s ulicou Podhorskou, k dopravnej nehode motocykla s osobným autom. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti a zároveň nehodu označili za „záhadnú“. Prečo?

Čo sa udialo?

„Neznámy vodič motocykla Honda CBR 1000 RR, evidenčné číslo RS159AF, ktorá je dočasne vyradená z cestnej premávky, pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť za pred ním idúcim a v tom čase doľava na ulicu Podhorskú odbočujúcim osobným autom, následkom čoho malo dôjsť k stretu motocykla s vozidlom a následnému pádu motocykla na zem,“ uviedli muži zákona.

Na motocykli mal byť podľa slov polície vodičom neznámy muž s neznámou spolujazdkyňou. „Na mieste dopravnej nehody, bezprostredne po jej vzniku, zastavilo vozidlo so zahraničným evidenčným číslom, do ktorého mali vodič motocykla ako aj spolujazdkyňa nastúpiť s tým, že idú na ošetrenie do nemocnice v Rimavskej Sobote, kde však neboli a na základe preverenia hliadkou nebolo potvrdené, že by takéto osoby boli na ošetrení v nemocnici v Lučeneci ani v nemocnici v Hnúšti,“ pokračovali.

Polícia pátra

„Neznámy vodič z miesta udalosti odišiel, bez splnenia si povinností účastníka škodovej udalosti resp. dopravnej nehody, na neznáme miesto,“ dodali policajti.

Muži zákona sa preto obracajú na občanov so žiadosťou o spoluprácu pri vyšetrovaní tejto dopravnej nehody a hľadajú prípadných svedkov, ktorí pomôžu nájsť motorkára, ako aj jeho spolujazdkyňu. Ak budete mať akékoľvek informácie, zavolajte na číslo 158.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Po dopravnej nehode zmizol motorkár aj so spolujazdkyňou
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM