Martin Károly Rôzne

Známa tvár v bielych šatách: Krajská policajná hovorkyňa sa vydala. FOTO zo svadby

Poznáme ju z televíznych obrazoviek. Väčšinou je vážna, pretože informuje o trestných činoch, či tragických udalostiach. Krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková však uplynulý víkend zmenila priezvisko a nechýbal jej úsmev na tvári. Mala totiž svadbu.

Ilustračný obrázok k článku Známa tvár v bielych šatách: Krajská policajná hovorkyňa sa vydala. FOTO zo svadby
Zdroj: Dnes24.sk

Svadba v Banskej Bystrici bola trochu netradičná. Svojich rodičov pozýval na ňu totiž malý Matúško. „S mojím terajším manželom Petrom (32) sme sa zasnúbili už v roku 2011, prišiel do toho náš syn, svadbu sme teda odložili,“ vysvetľuje Petra Vašková, po novom však už Kováčiková.

Všetko to ale nakoniec krásne do seba zapadlo. „V sobotu, v deň našej svadby mal Matúško práve dva roky. Čiže okrem svadobnej torty sme mali na stole aj Matúškovú tortu s dvomi sviečkami,“ hovorí ďalej sympatická hovorkyňa.

Práve preto je na svadobnej pozvánke napísané: „Ja, Matúško Kováčik, Vám oznamujem, že v deň mojich druhých narodenín, 28.6. 2014 o 16.00 hodine privediem svojich rodičov ku svadobnému obradu, na radnicu v Banskej Bystrici, kde si povedia svoje Áno.

Podľa Petry Kováčikovej bola aj práve preto na svadbe výborná zábava. „Pozvali sme aj kolegov z práce, priateľov rodinu a známych. Aj manžel je policajt, zoznámili sme sa v práci,“ prezrádza ďalej hovorkyňa.

Svadobnú cestu ešte mladomanželia nemajú naplánovanú, ale skôr to vidia na zimnú lyžovačku, ako na dovolenku pri mori. A ako to sympatickej neveste slušalo? Pozrite si to v našej fotogalérii.

Policajná hovorkyňa sa vydala: Pozrite si fotky
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM