Katarína Oravská Krimi

Zrážka autobusu s autom OBRAZOM: Pozrite si zábery z cestného nešťastia!

Ráno došlo k vážnej nehode, pri ktorej sa zrazil autobus s autom. Podľa polície vodič octavie pravdepodobne v mikrospánku prešiel do protismeru. Výsledkom je niekoľko zranených. Pozrite si aj zábery z miesta nehody.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka autobusu s autom OBRAZOM: Pozrite si zábery z cestného nešťastia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ráno sme vám priniesli prvé informácie o zrážke autobusu s osobným autom. Ako spresnila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, nehoda sa stala v obci Podbrezová oproti železiarňam okolo 7.30. „23-ročný vodič Škody Octavie z Liptovskej Tepličky pravdepodobne v mikrospánku vošiel do protismeru, kde sa zranil s oproti idúcim autobusom,“ povedala Faltániová.

Linkový autobus podľa policajnej hovorkyne smeroval z Revúcej do Banskej Bystice a riadil ho 37-ročný Banskobystričan. Ako ďalej uviedla Faltániová, pri nehode sa zranilo šesť ľudí. Päť z nich bolo z autobusu a zranilo sa ľahko. Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenia. Alkohol u vodičov zistený nebol, škodu ešte nevyčíslili.

Ako doplnil Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby, zranilo sa šesť ľudí, z toho päť ľahko a jedna stredne ťažko. Všetci boli ošetrení v breznianskej nemocnici. „Najhoršie je na tom 23-ročný muž s podozrením na vnútrobrušné poranenia a fraktúru predkolenia,“ povedal Minár.

Foto: KR PZ BB

Búračka v Podbrezovej
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM