Kristína Kožiaková Krimi

Auto v Hrone pri breznianskej stanici: Policajti vysvetľujú, čo sa vlastne stalo

Nehoda postavila na nohy nielen zimou skrehnutých Brezňanov, ale aj hasičov a policajtov. Pozrite, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Auto v Hrone pri breznianskej stanici: Policajti vysvetľujú, čo sa vlastne stalo
Zdroj: Dnes24.sk

Po prvých informáciách o mrazivom ráne, ktoré nás zastihlo v Brezne, prišla aj informácia o prvom nešťastí, pri ktorom skončilo auto v Hrone.

Hasiči museli pomocou páčidla otvoriť predné pravé dvere, čím vyslobodili vodičku z vozidla. „Osoba bola bez zranenia. Oblečené šatstvo však mala mokré a hrozilo podchladenie,“ spomenul Erik Piater, hovorca hasičského a záchranného zboru s tým, že hasiči postihnutej osobe zabezpečili teplotný komfort a na miesto udalosti sa dostavila posádka Rýchlej lekárskej pomoci Brezno, ktorým bola vyslobodená osoba odovzdaná do opatery.

K škodovej udalosti došlo okolo 9:30 na miestnej komunikácii pri autobusovej a vlakovej stanici v Brezne,“ informovala nás hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

„Vodička (63) z Vyšnej Boce sa nevenovala dostatočne vedeniu motorového vozidla, na zľadovatenej ceste dostala šmyk a vbehla do rieky,“ dodáva ďalej hovorkyňa.

Podľa jej slov nedošlo u vodičky k žiadnemu zraneniu. „Dychová skúška nepreukázala alkohol v krvi“, prezradila ďalej Faltániová.

„Nakoľko nedošlo ani k poškodeniu vozidla vo výške, ktorá by presahovala sumu 3390€ jedná sa o škodovú udalosť,“ dodala na záver hovorkyňa.

Fotografie z rannej nehody si môžete pozrieť TU!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM