Kristína Kožiaková Rôzne

DJ Kero z Brezna o hraní na svadbách. Jednu odrhovačku už fakt nemusím

V našom meste pozná DJa Kera snáď každý. Okrem množstva kultúrnych a spoločenských akcií trávi soboty v blízkosti svadobného parketu. Akú kuriozitu zažil na "rockovej" svadbe a čo by už radšej nepúšťal?

Ilustračný obrázok k článku DJ Kero z Brezna o hraní na svadbách. Jednu odrhovačku už fakt nemusím
Zdroj: Igor Kerestény - KERO

Známeho breznianskeho DJ netreba obzvlášť predstavovať. To, kedy sa prvýkrát postavil za pult, ako sa dostal k hraniu a aké akcie má najradšej, ste sa dozvedeli v článku Brezniansky DJ Kero v ROZHOVORE: Mladí už na diskotéky a zábavy nechodia tancovať Tak isto nám spomenul, že sa venuje aj hraniu na svadbách. A čo by najradšej vymazal s plalistu? Viac sa dočítate v článku.

„Čo sa týka svadobčanov a výberu ich hudby, musím pripustiť, že teraz sú náročnejší,“ prezradil na úvod. Ako hovorí, tým, ktorým na tom naozaj záleží, si vedia pripraviť aj playlist a dopredu vie, na ktorý štýl sa má nachystať.

Zo svadieb sa príliš neponáhľa. „Niektoré svadby sú krátke a niekdy odchádzam aj o ôsmej ráno. Stalo sa mi, že už kuchárka aj čašníčky začali prevracať oči, keď ma videli v sále so slovami: "joooj zase tu budeme dlho“!"

Nad odpoveďou na otázkou o svadobných „odrhovačkách“ sa nemusel príliš dlho zamýšľať. "Sú piesne, ktoré už po rokoch nemusím a mojim hlavným favoritom je Dlouhá noc,"prezradil. Nedávno to bola jeho prvá svadba, na ktorej ju nezahral ani raz.

„Hral som aj jednu rockovú svadbu. Svadobčania mali nachystaný playlist, všetko rockové veci… Počas svadby si prišiel jeden svadobčan pýtať nejakú rockovú vec, ktorú som bohužiaľ nemal a potom hovoríí: "jede, jede mašinka máš“? To som skoro nezvládol. :)," dodáva sa úsmevom Kero.

Môže vás zaujímať:

Kameraman Andrej o svadobných videách: Brezňania, zabudnite konečne na trojhodinovú nudu, toto je IN!

Brezniansky fotograf o cvakaní svadieb: Na týchto miestach fotím zaľúbencov najradšej!

Známy DJ KERO z Brezna v rozhovore
13
Galéria
Zdroj: Igor Kerestény - KERO
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM