Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Maturitné tablá breznianskych študentov. Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela

Brezno oživili maturitné tablá. Tie neunikajú pozornosti okoloidúcich a viacerí sa pri nich pristavujú. Na nápadité výtvory študentov sme sa boli pozrieť aj my. Ktoré vás najviac zaujmú? Pozrite si FOTO!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Maturitné tablá breznianskych študentov. Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela
Zdroj: Dnes24.sk

Výklady obchodov opäť zapĺňajú tablá maturantov. Skupinový obraz fotografií má najrozmanitejšie podoby a má pripomínať jedno z najkrajších období života. Finišujúci študenti dokazujú, že im nechýba kreativita a diela pri prechádzke našim mestom na seba pútajú pozornosť.

Originalitou maturanti nešetrili, a tak sa okoloidúci zastavujú pri výkladoch. V našom meste sme ich našli šesť. „Prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli.

„Dnes som sa zastavila pri viacerých výkladoch a potešilo ma, že som videla pár detí mojich známych. Musím uznať, že dnešní študenti sú naozaj kreatívni,“ prezradila Martina (40), ktorú sme odchytili pri jednom z výkladov.

Pozrite si v našej fotogalérii, aké tablá vymysleli breznianski maturanti!

Môže vás zaujímať:

Mladá Brezňanka Zita (26) prerazila za veľkou mlákou. Plánuje kolekciu vlastných plaviek!

Brezňanov spojí šľachetná myšlienka. Nevšednou akciou na námestí pomôžu chorému Mirkovi

Maturitné tablá v breznianskych výkladoch
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM