Kristína Kožiaková Rôzne Rôzne

FOTO: Rozkvitli predzáhradky aj parky. Zábery zachytávajúce krásu jari v Brezne

Aprílové počasie sa v Brezne premenilo na májové. Slnečné lúče prebudili po zime nielen ľudí, ale aj prírodu. Kvetinové záhony rozkvitli, na sídliskách už rozvoniavajú aj orgovány. Pozrite sa na tú nádheru!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Rozkvitli predzáhradky aj parky. Zábery zachytávajúce krásu jari v Brezne
Zdroj: Dnes24.sk

Prechádzať sa v týchto dňoch ulicami Brezna skutočne stojí za to. Prednedávnom sme zavítali na jednu z najkrajších ulíc v meste a tentoraz sme sa boli pokochať opäť. Nielen mesto, ale aj obyvatelia jednotlivých ulíc sa postarali o peknú kvetinovú výzdobu. Hrá tými najrôznejšími farbami.

Krásny pohľad sa vám naskytne v parku na ČSA, kde popri farebných tulipánoch rozvoniava aj orgován. Medzi obytnými domami si našla svoje miesto aj púpava lekárska, liečivá rastlina, ktorej koreň má priaznivé účinky nie len pri kožných ochoreniach, ale aj pri celkovej slabosti.

„Vidno, že sa v meste niečo mení, nádherné kvety v kvetináčoch aj v záhonoch Brezno krásne spestrili,“ prezradila nám mamička Lenka (30), ktorá bola na prechádzke s dcérkou.

Boli sme sa pozrieť taktiež na ulici Doktora Clementisa, kde predzáhradky hýria rôznymi farbami a druhmi kvetov. Čo však na jednej strane vyčarí ľuďom úsmev na tvári, alergikom prináša ťažkosti.

Pozrite si krásne zábery jarného Brezna v našej fotogalérii!

Môže vás zaujímať:

Krásna akcia už onedlho v Brezne. Beh mestom pre zdravie so šľachetným cieľom

Nová atrakcia sa stane už čoskoro realitou: Prvá vyhliadková veža na Horehroní!

FOTO: Keď do Brezna zavíta jar
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM