Kristína Kožiaková Rôzne Správy

Čo Brezňania čítali najviac? TOP 5 článkov, ktoré zaujali počas týždňa

Ani uplynulých sedem dní nebolo chudobných na zaujímavé témy z Brezna a okolia. Vybrali sme pre vás 5, ktoré obzvlášť zarezonovali medzi čitateľmi!

Ilustračný obrázok k článku Čo Brezňania čítali najviac? TOP 5 článkov, ktoré zaujali počas týždňa
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk

Blížiaci sa jarmok

Ondrejský jarmok sa nezadržateľne blíži. Priniesli sme vám prvé informácie o jednej z najobľúbenejších akcii Brezňanov. Konať sa bude už po neuveriteľný 528. raz. Kedy sa uskutoční a aké sú podmienky pre stánkarov sa dozviete TU!

Tetušky v krojoch

Nevinná spontánna akcia a vynikajúca fotografia bola na svete. Tetušky v horehronských krojoch na motorkách zaujali čitateľov. Kontrast dnešnej doby sme vám priniesli v článku: FOTO: Tetušky v horehronských krojoch na motorkách. Ako vznikol podarený záber?

Obnova kina

Breznianske kino prejde rekonštrukciou. Zmeny, ktoré vás rozhodne potešia sme vám priniesli v článku: Breznianske kino prejde rekonštrukciou: Akých NOVINIEK by sme sa mohli dočkať?

Michalské hody

Tradičné tľapkance aj folklórna zábava, to všetko ste mohli zažiť na Michalských hodoch, ktoré sa konali v Pohronskej Polhore. Do obce priniesli množstvo návštevníkov. Viac informácií o tomto tradičnom podujatí sme vám priniesli v článku.

Oázy pokoja

Zelené oázy pokoja v Brezne, sme pre vás zmapovali v článku: FOTO: Zelené oázy pokoja priamo v Brezne. 4 očarujúce parky a parčíky Kam chodíte najradšej oddychovať vy?

Pozrite si krásne zábery breznianskych parkov a parčíkov v našej fotogalérii!

Breznianske parčíky V OBRAZOCH
37
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM