Kristína Kožiaková Samospráva

Prevod telocvične pri plavárni schválený: Dočká sa Brezno a jeho okolie novej multifunkčnej športovej haly?

Dlhoočakávaný prevod telocvične do vlastníctva mesta Brezno sa stal včera na zasadnutí BBSK skutočnosťou. Čo bude ďalej?

Ilustračný obrázok k článku Prevod telocvične pri plavárni schválený: Dočká sa Brezno a jeho okolie novej multifunkčnej športovej haly?
Zdroj: Dnes24.sk

„Šport v Brezne a okrese má zelenú“ Vyjadril sa na svojo facebookovskom profile primátor mesta Brezno Tomáš Abel. Podľa jeho slov, roky spomínaný prevod telocvične pri plavárni sa stal skutočnosťou. „Trojmesačná snaha a viaceré stretnutia mali svoj význam,“ píše ďalej.

Včera na zasadnutí poslanci BBSK jednohlasne schválili bod programu 6.1. Návrh na zámenu nehnuteľného majetku medzi BBSK a Mestom Brezno, ako prípad hodný osobitého zreteľa s odôvednením, že sa jedná o všeobecný záujem, sprevádzkovanie objektu pre širokú verejnosť v oblasti športových činností.

Primátor ďalej ďakuje za podporu predsedovi BBSK, predsedom poslaneckých klubov BBSK, poslancom za náš okres a všetkým, ktorí verili a pomáhali pri tomto zámere.

„Teraz je pred nami ešte ťažšia úloha a to nájsť dostatok financií na rekonštrukciu. Pri stave, ktorý tam je, máme čo robiť. Po opravách plavárne sa pustíme do realizácie prípravy tohto zámeru,“ píše na záver.

Môže vás zaujímať:

Nad schátralou telocvičnou visí otáznik: Dostane Brezno zelenú a dočkáme sa jej znovuzrodenia?FOTO

Tomáš Abel otvorene o komunikácii cez svoj Facebook: Dostáva množstvo otázok, nechýbajú ani bizarnosti ako táto…

Foto: Mesto Brezno

Schátralá telocvična na pretrase:Dočká sa Brezno prevodu vlastníctva?
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM