Katarína Oravská Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Breznom: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Breznom: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta
Foto: Katarína Oravská

1. Autostop Bratislava → Horehronie a späť

Pre cestovateľov na západ môže byť celkom určite užitočná skupina Autostop Bratislava → Horehronie. Ak hľadáte odvoz z alebo do hlavného mesta, môžete vyskúšať aj toto. Kliknúť sem sa oplatí aj v opačnom prípade, ak máte voľné miesta v aute a chcete ich zaplniť.

2. Brigáda/Práca okres Brezno

Táto skupina má už vyše 2600 členov. Záujmu o ňu sa niet, čo čudovať, týka sa témy číslo 1 v našom regióne a tou je práca. Jej obsah je tvorený pracovnými ponukami z nášho okresu a ak ho chcete vidieť, musíte sa stať členom.

3. Susedská burza okres Brezno

A opäť z iného súdka. Máte veci, ktorých sa chcete zbaviť alebo hľadáte niečo zaujímavé za rozumnú cenu? Už podľa názvu tejto skupiny je jasné, že ide o akýsi bazár v rámci nášho okresu.

4. Priznania Brezňanov

Viac ako 2000 fanúšikov má stránka s názvom Priznania Brezňanov. V tejto komunite obyvatelia anonymne priznávajú svoje temné stránky, skúsenosti, ale aj hľadajú pomoc, či radu v niektorých intímnych záležitostiach, o ktorých asi nemajú odvahu hovoriť. Na niektorých sa možno celkom pobavíte, iné sú hodné zamyslenia. Svoje priznanie môžete napísať správcovi komunity, ktorý ho zverejní bez vašej identity.

5. Drísťi z Horehronia a priľahľího okoľia

Členovia tejto skupiny, ktorých je úctyhodných viac ako 6400, sem pridávajú rôzne úsmevné zážitky, príhody či fotky z nášho regiónu, ktorý je, ako hovorí popis skupiny, nevyčerpateľnou studnicou drsného, no napriek tomu adresného a neopakovateľného humoru.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM