Kristína Kožiaková Samospráva

Plážové kúpalisko v centre Brezna zrejme nebude: Radnica zverejnila nové plány s tankodrómom :)

Breznianske parkovisko, ktoré každý pozná pod názvom tankodróm pravdepodobne skončí. Mesto vyčlenilo v novom rozpočte peniaze. Pozrite, čo sa tu chystá.

Ilustračný obrázok k článku Plážové kúpalisko v centre Brezna zrejme nebude: Radnica zverejnila nové plány s tankodrómom :)
Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že Brezniansky tankodróm sa má zmeniť na parkovisko na úrovni sa písalo už v roku 2013. Mesto malo v pláne prenajať daný pozemok. Zámer sa však nepodaril. Dnes, o dva roky neskôr, prichádza opäť šanca, že Breznu sa podarí parkovisko dať na úroveň hodnú okresného mesta.

Parkovisko Hradby, ktoré využívajú Brezňania na parkovanie je síce zdarma, ale o komforte sa rozprávať nedá. Priniesli sme vám aj článok, na ktorom sa mnohí pučili smiechom. Mesto však rozhodlo inak.

Na zastupiteľstve, ktoré sa konalo 16.12.2015 sa jednohlasne schválil rozpočet mesta Brezno a medzi najväčšie položky v rozpočte patrí rekonštrukcia parkoviska Hradby.

" Som rád, že sa to dostalo ako priorita do rozpočtu a mesto vyčlenilo 120 000€ na rekonštrukciu parkoviska Hradby," vyjadril sa Andrej Barančok, ktorému dané parkovisko patrí do obvodu.

" Pevne verím, že tankodróm zmizne z povrchu zemského a Brezno bude mať konečne centrálne parkovisko," dodal poslanec.

Môže vás zaujímať:

Dôležité INFO pre majiteľov štvornohých miláčikov v Brezne: Daň za psa sa po novom upraví

Abel si po novom prilepší: Takýto plat mu odklepli poslanci!

Foto: Miroslav Fašang

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM