Kristína Kožiaková Rôzne

SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Spoznávate usmiateho chlapca na fotke?

Na zábere má približne päť rokov a kariéru poslanca ešte ďaleko pred sebou. Bezstarostné detstvo nevymenil len za zodpovednú prácu v zastupiteľstve, ale aj pomoc mladým. Uhádnete, o koho ide?

Ilustračný obrázok k článku SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Spoznávate usmiateho chlapca na fotke?
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete ich poznať z rôznych zasadnutí a hlavne podľa aktivít, ktoré robia pre naše mesto. Poslanci mestského zastupiteľstva však tiež kedysi boli iba deťmi. Niektorí nám ukázali fotografie z čias, keď ešte neriešili problémy mesta a prezradili, ako zvykli tráviť najkrajšie roky. Krátky popis, ktorý nám poskytli, by mal byť pre vás prvou indíciou k vyriešeniu kvízu.

„Myslím, že som z generácie, ktorá zažila perfektné detstvo. Cez školský rok rýchlo spraviť úlohy, poučiť sa čo to a potom rýchlo von. Kamarátov sme zháňali osobne, buď cez zvončeky na vchodoch alebo krikom. Ak sme sa v škole dohodli kedy kde, tak vždy sme sa na danom mieste aj stretli. Najradšej som trávil čas, okrem môjho "ghetta“, u otca na Chate Kamenistej, kde som mal zbehaný každý kus hory, poznal každý strom alebo klasicky u starých rodičov. Boli to krásne časy a je na čo spomínať. Rád by som to doprial všetkým deckám súčasnosti," zaspomínal si poslanec.

Ďalšou pomôckou vám môže byť fakt, že k poslaneckému mandátu sa dostal v posledných voľbách, bol zvolený za predsedu Komisie športu a povolaním je stredoškolský učiteľ.

„Možno práve aj moje detstvo je to, čo ma tu drží a dodáva chuť, venovať sa mladým a tvoriť pre nich lepšie možnosti. Či už ako učiteľ, tréner, poslanec alebo akokoľvek inak.“ Predpokladáme, že ste tipovali správne. Na fotografii je poslanec mestského zastupiteľstva Daniel Struhár.

Môže vás zaujímať:

SERIÁL: Breznianski poslanci za detských čias. Poznáte chlapca pri vianočnom stromčeku?

Brezniansky poslanec Martin Ridzoň: Kuriózna požiadavka, ktorá mi utkvela v pamäti

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM