Katarína Oravská Rôzne

Zisťovali sme, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek: Profi trénerka z Brezna radí, najlepší cvik v každej domácnosti!

V horúčavách zhadzujeme oblečenie. Naše krivky vidno teda v plnej paráde. V plavkách dobre ukáže aj sexi zadoček. Ako si ho, ale vylepšiť? Spýtali sme sa profi trénerky...

Ilustračný obrázok k článku Zisťovali sme, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek: Profi trénerka z Brezna radí, najlepší cvik v každej domácnosti!
Zdroj: Dnes24.sk

Breznianska profi trénerka Nikola Kováčiková sa športu venuje odmalička. V minulosti bojovala dokonca s vyššou váhou. Povedala si však dosť a dala 18 kíl dole. Nedávno nám prezradila základné cviky pre sexi ploché bruško do plaviek. Skrátka si nepríde však ani pozadie. Preštudujte si aj, ako na pekný a pevný zadok podľa Nikoly Kováčikovej:

Výpady

Vykročíme nohou dopredu na jeden dlhý krok. Pokľukneme do kolien a znížime ťažisko tela do polohy, kde stehno prednej nohy zostalo rovnobežne so zemou a druhé stehno ostane kolmo k podlahe. Prevedenie je dokončené pri priblížení zadného kolena k zemi. Na to sa vraciame do začiatočnej pozície a cvik opakujeme na opačnú nohu.

Drepy

Postavíme sa rovno, chodidlá umiestnime na šírku ramien, ktoré smerujú mierne do strán. Postoj držíme pevný a vzpriamený. Prevedenie drepu začíname tak, že si sadáme. Na začiatku, môžeme použiť stoličku, na ktorú budeme mierne dosadať. Kolená nesmú prejsť za rovinu špičiek. Na začiatku stačí prevedenie vyššieho drepu. Následný pohyb smerom hore zakončíme stiahnutím panvy a stiahnutím sedacieho svalstva spolu s výdychom.

Zakopávanie

Stojíme vzpriamene s pevnou oporou pred nami. Chodidlá mierne oddialime od seba a nohy nechávame vystreté. Mierne nadvihneme jednu nohu v panvovej časti a následne vystretou, pevnou nohou zakopávane s výdychom v zadnej polohe. Rovnaké prevedenie na obe nohy. Možnosť použitia záťažových doplnkov alebo expanzného gumového príslušenstva.

Schody

Nemôžeme zabudnúť na najlepší cvik v každej domácnosti. Veľmi jednoduché prevedenie. Namiesto tlačidla privolať výťah sa pozrieme do oboch strán a hľadáme schody. Dýchanie a rýchlosť je na jednotlivcovi, ale snažíme sa dýchať pravidelne.

Čítajte tiež:

Pripravené na leto? 4 cviky od profi trénerky z Brezna pre sexi bruško do plaviek FOTO

Nikola z Brezna zhodila 18 kíl, teraz robí fitnes trénerku: Jej rady nie sú zázrak, je to drina

Foto: Archív N.Kováčiková/TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM