Kristína Kožiaková Rôzne

Známa breznianska kaderníčka to prezradila: S týmito účesmi na plese zažiarite

Vlasy sú korunou krásy pre každú ženu. Preto sledovanie módnych trendov nie je na zahodenie a každý dobrý tip sa môže hodiť. Tentokrát sme oslovili známu kaderníčku, aby dámam poradila, aké účesy sú túto sezónu in.

Ilustračný obrázok k článku Známa breznianska kaderníčka to prezradila: S týmito účesmi na plese zažiarite
Zdroj: Dnes24.sk

V okolí Brezna si môžete vybrať z ponuky viacerých plesov. Ak sa na niektorý z nich chystáte, určite sa vám zíde pár rád. Ples je výnimočnou udalosťou, na ktorej chce byť každá dáma krásna a jedinečná. Odborníčka Zuzana Kováčiková so Salónu Šarm nám prezradila zopár tipov na úpravu vlasov, ktoré vašu korunu krásy zvýraznia.

Podľa Zuzany sú dve príležitosti, kedy by žena mala naozaj využiť profi služby kaderníctva. Okrem svadby, by to mal byť určite aj ples. „Plesové šaty môžu byť krásne, ale keď sa dámy učešú a nalíčia samé, môžu tým pokaziť celý dojem,“ prezradila nám Zuzana. Podľa jej slov, netreba vždy a za každú cenu podliehať módnym trendom. „Účes by mal hlavne dáme pristať a ak sa v ňom nebude cítiť prirodzene, výsledný efekt nebude dobrý.“

„V dnešnej dobe sa upúšťa od zložitých účesov, účesy na túto sezónu sú jednoduchšie. Moderné je pletenie vlasov a IN sú aj vlny 20-tych rokov,“ rozpráva ďalej Zuzana. Medzi trendy, ktoré netreba nikdy podceňovať by zaradila krásnu farebnosť vlasov, ich zdravý výzor a lesk.

„Podľa typu šiat a plesu je vhodné prispôsobiť aj vlasovú ozdobu,“ pokračuje.

Ako však milé dámy viete, len krásne šaty, make up a nádherne vyčesané vlasy vám stačiť nebudú. „Myslite na to, že najkrajší doplnok je úsmev, takže sa nezabúdajte usmievať a to podtrhne cely váš outfit,“ dodala na záver Zuzana.

Zuzana už z vlasov jej zákazníčiek vykúzlila množstvo nádherných účesov, možno sa ich fotografie v našej galérii stanú inšpiráciou aj pre váš dokonalý plesový look.

Môže vás zaujímať:

Kozmetička Mija, len pre uši Brezňaniek: 5 základných chýb, ktoré mnohé robíte pri líčení!

Breznianska kaderníčka radí:5 najčastejších chýb, ktoré robia ženy na svojej korune krásy

Vlasy sú korunou krásy: Nechajte sa inšpirovať tymito plesovými účesmi
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM